Menu

Taxi? Bel gratis 08005552233

Exclusief vervoer

Representatief vervoer voor directies, bruiloften en begrafenissen.

exclusief vervoer

Luxe auto met chauffeur huren Limburg

Voor het huren van een luxe auto met chauffeur in Limburg moet u bij Taxi Geerets De Leeuw zijn. Wij regelen niet alleen individuele ritten maar ook het volledige vervoer voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en begrafenissen en het halen en brengen van speciale gasten of directies. Onze luxe auto's en bussen zijn afgestemd op iedere gelegenheid.

Directievervoer

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij directievervoer. Denk bijvoorbeeld aan een delegatie die op bezoek komt of aan een belangrijke bijeenkomst. Hierbij is exclusief vervoer van groot belang. Bij ons staan professionaliteit, discretie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij nemen het directievervoer graag voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op de dag zelf. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee en regelen het voor u. Neem hiervoor contact met ons op via 0495 632039 of stuur een e-mail naar info@taxigeerets.nl.

Representatief vervoer

U wordt te allen tijde ontvangen door representatief personeel. Zij vervoeren u en uw gezelschap op discrete wijze en zorgen ervoor dat u niks ontbreekt. We zijn alert (security awareness), gastvrij en betrokken. Het verwezenlijken van uw persoonlijke wensen heeft bij Taxi Geerets De Leeuw de hoogste prioriteit.

Privé chauffeur huren

Wilt u alleen een chauffeur huren? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. Vraag vrijblijvend offerte voor het inhuren van een chauffeur. Bel 0495 632039 of mail info@taxigeerets.nl.

De andere diensten van Taxi Geerets De Leeuw: