Menu

Taxi? Bel gratis 08005552233

Personenvervoer

In de regio Venlo, Venray, Horst, Helden en Weert

personenvervoer-taxi-geerets-de-leeuw

Taxi Geerets de Leeuw staat dag en nacht voor u klaar. Voor persoonlijke taxiritten en/of groepsvervoer. Wij hebben altijd een geschikte taxi voor u beschikbaar in ons wagenpark dat uit meer dan 250 wagens bestaat. U bent verzekerd van snel, veilig en comfortabel taxivervoer. Voor personenvervoer kunt u ons altijd op elk gewenst moment bellen.

Comfortabel personenvervoer

Al onze wagens zijn modern, goed onderhouden en uitgevoerd met verstelbare stoelen. Hierdoor garanderen wij u een juiste instaphoogte en optimaal zit- en rijcomfort. Voor het vervoer van reizigers met rolstoelen voldoen wij aan de VVR-code (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Wij werken met geschoolde chauffeurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze vakbekwame en hulpvaardige chauffeurs zorgen voor een onbezorgde taxirit.

Taxi Geerets de Leeuw: voor al uw vervoer

Naast personenvervoer verzorgen wij ook ziekenvervoer, schoolvervoer en exclusief vervoer aan. Daarnaast werken wij zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Wij zijn werkzaam in Noord- en Midden-Limburg en rijden dagelijks ruim 600 ritten. Heeft u speciale wensen? Wij regelen het voor u. Neem voor alle mogelijkheden en tarieven contact met ons op via info@taxigeerets.nl. Onze medewerkers informeren u hier graag over.

De andere diensten van Taxi Geerets De Leeuw: