Menu

Taxi? Bel gratis 08005552233

Personenvervoer

In de regio Venlo, Venray, Horst, Helden en Weert

personenvervoer-taxi-geerets-de-leeuw

Taxi Geerets de Leeuw staat dag en nacht voor u klaar. Voor persoonlijke taxiritten en/of groepsvervoer. Wij hebben altijd een geschikte taxi voor u beschikbaar in ons wagenpark dat uit meer dan 250 wagens bestaat. U bent verzekerd van snel, veilig en comfortabel taxivervoer. Voor personenvervoer kunt u ons altijd op elk gewenst moment bellen.

Comfortabel personenvervoer

Al onze wagens zijn modern, goed onderhouden en uitgevoerd met verstelbare stoelen. Hierdoor garanderen wij u een juiste instaphoogte en optimaal zit- en rijcomfort. Voor het vervoer van reizigers met rolstoelen voldoen wij aan de VVR-code (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Wij werken met geschoolde chauffeurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze vakbekwame en hulpvaardige chauffeurs zorgen voor een onbezorgde taxirit.

Taxi Geerets de Leeuw: voor al uw vervoer

Naast personenvervoer verzorgen wij ook ziekenvervoer en schoolvervoer. Wij werken voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt. Wij zijn werkzaam in Noord- en Midden-Limburg en rijden dagelijks ruim 600 ritten. Heeft u speciale wensen? Wij regelen het voor u. Neem voor alle mogelijkheden en tarieven contact met ons op via info@taxigeerets.nl. Onze medewerkers informeren u hier graag over.

De andere diensten van Taxi Geerets De Leeuw: