Menu

Taxi? Bel gratis 08005552233

Functioneel wagenpark

Personenwagens en bussen voor al uw wensen

Wij beschikken over een functioneel wagenpark met personenwagens, personenbussen en rolstoelbussen voor al uw wensen. 280 Voertuigen in totaal. Of u nu in stijl naar een feest of receptie wilt, afgehaald wilt worden na een avondje stappen, ziekenvervoer nodig heeft of snel zakelijk vervoer wenst, bij Taxi Geerets De Leeuw bent u aan het juiste adres. 

Personenauto's en personenbussen

personenauto's

Taxi Geerets De Leeuw is een van de grootste aanbieders van personenvervoer in de regio Venlo, Venray en Weert. Ons wagenpark bestaat uit personenwagens, personenbusjes en rolstoelbussen. Alle wagens zijn voorzien van airco, de modernste navigatiesystemen en uiteraard perfect onderhouden. Alle faciliteiten om u op tijd, comfortabel en snel op uw plaats van bestemming te brengen. Of u nu reist met een groep of alleen, er is altijd een geschikte taxi voor u!

Rolstoelbussen

rolstoelbussen

Taxi Geerets De Leeuw mag zich specialist in ziekenvervoer noemen. Dagelijks vervoeren wij, namens verschillende zorgverzekeraars, honderden cliënten naar ziekenhuizen in Venlo, Venray, Roermond en Weert maar ook ver daarbuiten. Onze rolstoelbussen zijn uitgevoerd met het moderne Flexitrans systeem. Hiermee wordt elektronisch uw rolstoel veilig vastgezet. Bovendien zijn onze chauffeurs getraind en opgeleid om uw comfortabel te laten reizen.

Schoolbussen

schoolbussen

Voor het schoolvervoer van leerlingen hebben we een groot aantal personenbussen in ons wagenpark. Onder de vlag van DVG personenvervoer is Taxi Geerets De Leeuw gecontracteerd partner voor het halen en brengen van leerlingen in Noord- en Midden-Limburg.