Menu

Vacatures

Werken bij Taxi Geerets – De Leeuw

Wij zijn Taxi Geerets–De Leeuw en Taxi Arns, dé taxi-vervoerder in de regio Noord- en Midden-Limburg. Wij verzorgen persoonlijke taxiritten, ziekenvervoer naar het ziekenhuis, schoolvervoer en exclusief vervoer.

Vervoer voor iedereen

Wij vinden dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar hij of zij wil. Ongeacht leeftijd, gezondheid, bestedingsruimte, of gewenste bestemming. Wij krijgen er energie van om mensen veilig naar locatie te brengen en ze daarmee de hulp te bieden die ze nodig hebben. Onze medewerkers maken vervoer mogelijk voor iedereen. Zodat kinderen naar school kunnen, ouderen eropuit kunnen, oude vrienden elkaar kunnen opzoeken, en mensen naar het ziekenhuis kunnen als ze dat moeten.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures voor taxi-chauffeurs.

VACATURE: Automonteur

Ben jij een échte teamplayer met een afgeronde opleiding Automonteur en heb je ook je APK2 papiertje? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Onze honderden chauffeurs zorgen er elke dag voor dat kinderen naar school worden gebracht en dat zorgvragenden bij het ziekenhuis kunnen komen. Daarom staat veiligheid bij ons voorop. Altijd. Zorg jij er met jouw vakmanschap voor dat honderden taxichauffeurs onbezorgd op de weg op kunnen?

Wij bieden jou een baan met verantwoordelijk en vrijheid en wij zoeken een monteur die dat aan durft. Onze chauffeurs moeten kunnen vertrouwen op jouw werk.

Werkzaamheden automonteur

  • Onderhouden en repareren van auto’s en auto-onderdelen
  • APK-keuringen
  • Inbouwen boordcomputer
  • Nieuwe auto’s gebruiksklaar maken

Locatie: Ospel, Midden-Limburg

Heb jij het in je? Stuur dan snel een open sollicitatie naar personeel@jacdeleeuw.nl of bel 0495-632039.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met jou.